top of page

Aktuális kivitelezéseink sorát most egy színes belsőépítészeti feladat gazdagítja - Scruton közösségi hely és kávézó az Allee-ban

Az értékteremtés helye.” Ez a fő mottója az egyre több helyen felfedezhető Scruton közösségi helyeknek, s most a BAU-VIP Generál csapata is újból értéket teremt az első olyan Scruton üzlethelyiség kiépítésével, amely az egyik Libri könyvesboltban kerül kialakításra Kelenföldön, az Allee bevásárlóközpont első emeletén.

Mi már most ízelítőt kaphatunk abból, hogy a még csak látványterveken szereplő színek és formák milyen izgalmasak lesznek! Az otthonos és inspiráló hangulat tökéletes atmoszférát teremt majd az olvasás szerelmeseinek és mindazoknak, akik szeretnének egy jót beszélgetni, finom kávékat inni és kényeztetni magukat ízletes falatokkal.

A korábbi kávézó bontási munkáit követően a könyvesboltot elválasztottuk az építési területtől, hogy a vásárlók zavartalanul közlekedhessenek.

A kávézó és közösségi tér kialakításához szükséges gépészeti és elektromos munkák már folynak és alig várjuk, hogy a komplett belsőépítészeti kialakítással megalkothassuk a Scruton egész szellemiségére jellemző kreatív és inspiráló hangulatot, mely igazi csemege számunkra!





193 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
szechenyi-2020.png
bottom of page