top of page

Folyamatban lévő munkáink Budakalászon - Rendezvénytér és Összekötő út

A Petőfi tér átadását követően után két újabb munkával folytatjuk építési kivitelezéseinket Budakalászon.

Társaságunk 2023 őszén közbeszerzési pályázat útján elnyerte a „Közösségi rendezvénytér kialakítása a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár kertjében” tárgyú projekt 1. részének kivitelezési munkáira vonatkozó tendert, azaz a Közösségi rendezvénytér-építési munkáit.

A projekt célja a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár kertjének modern közösségi rendezvénytérré történő fejlesztése. A művelődés ház udvarán szinte egész évben sokszínű rendezvényeket tartanak, s a város vezetősége úgy döntött, hogy az ideiglenesen felállított rendezvény eszközök helyett egy olyan építményt szeretnének létrehozni, ahol állandó, a mai kor követelményeinek megfelelő, színvonalas rendezvények kerülhetnek megrendezésre.


2024 február hónapjában nyílt beszerzési eljárást követően Társaságunk a Rendezvénytéri projekthez szorosan kapcsolódó „Faluház kertjét a Ciklámen utcával összekötő gyalogos és kerékpáros út építése és környezetrendezése” elnevezésű kivitelezést is elnyerte.

Itt a kijelölt fejlesztési terület keleti oldalról a Ciklámen utcához, déli nyúlványa pedig a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár (Faluház) kertjéhez kapcsolódik, s annak kertjén keresztül a Zeneiskolához is. Itt sepert felületű beton burkolatú út épül. A megnyitással a Szentistvántelep irányából a Faluházba és a Zeneiskolába érkezőknek nem kell a Szentendrei út felé kerülni, hanem védett területen, rövidebb úton közelíthetik meg az intézményeket és a Rendezvényteret, akár gyalogosan, akár kerékpárral közlekednek.

48 megtekintés
szechenyi-2020.png
bottom of page