top of page

Már egy modern épülettel találkozhatnak a SARPI DOROG Kft.-hez érkezők

Felújítottuk és kibővítettük a SARPI DOROG Kft. főbejárati épületét, s az immáron egy modern vonalvezetésű, letisztult formavilágú külsőt kapott.

A hangsúlyos vasbeton előtető és a kék homlokzaton látható nagyméretű cégfelirat messziről hirdeti a létesítmény főbejáratát. Az automata alumínium ajtókon belépve immáron egy tágas és világos aula fogadja a belépőket. Megújult a felső szintre vezető lépcsősor, valamint korszerű külső-belső nyílászárók gondoskodnak a megfelelő hőszigetelésről és a természetes megvilágításról. Az emeleti tárgyaló kibővült és megújult, teret adva nagyobb összejöveteleknek, s az innen nyíló modern burkolatú tetőterasz kellemes környezetet nyújt a kültéri tartózkodáshoz. A teraszon körbe futó virágvályút könnyített szerkezetű ültető földdel töltöttük fel, mely a leendő növényeknek ideális közeget ad és a szerkezetet sem terheli meg plusz súllyal. A gépészeti és elektromos rendszerek megújultak, csak úgy, mint a tűzjelző rendszer.

Az újjászületett épület méltó módon fogadja az ipari létesítménybe látogatókat és kellemes környezetet biztosít az ott dolgozóknak.



28 megtekintés
szechenyi-2020.png
bottom of page